ISP

Integral Somatic Psychology™ - ISP™

Emotionele belichaming door Westerse en Oosterse psychotherapie van dr. Raja Selvam

ISP is een alomvattende benadering die zijn grond heeft in de Westerse en Oosterse psychologie en lichaamspsychotherapie. Het is gebaseerd op het allernieuwste onderzoek naar de neurologische werking van ons brein, emotie en hun belichaming als ook de principes vanuit de energiepsychologie.

Kort gezegd geeft Integral Somatic Psychology een grotere belichaming van emoties wat een effect heeft in de beleving van gedachten, gevoelens en gedrag. Zo heeft het een positief effect bij het verwerken van nare gebeurtenissen en overweldiging.

Voordat ik de traumaopleidingen ging doen was ik al gewend om principes uit de Oosterse en Westerse lichaamspsychologie en energiesystemen met elkaar te combineren. Integrale Somatische Psychologie gaf me hier een nog betere algemene, fysiologische en neurologische roadmap voor en meer specifiek in het werken met de gevolgen van trauma.

Ik vind het vanzelfsprekend om met een holistische (allesomvattende) blik naar mensen en waarvoor ze bij me komen te kijken. Het neurologische systeem, chakrasysteem, polariteitsprincipes, healing touch zijn er een paar energie systemen die je misschien bekend in de oren klinken. Indien je hier niet voor openstaat dan maak ik geen gebruik van de Oosterse benadering hiervan.

 

Neuro-Affectieve-Relationele-Model-NARM

Contact opnemen

Plan een vrijblijvend telefoongesprek in of een betaalde intake sessie 1:1

Neem contact met me op >>